| İstekler | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Soñador Forum Yöneticisi

RÜTBE : Gerçek İsim : Nagehan
 | Konu: İstekler C.tesi Ocak 11, 2014 7:38 pm | |
| Yöneticilerden ya da forum üyelerinden istediğiniz bir şey ya da bir ricanız olduğunda bunu burada bizimle paylaşabilirsiniz. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Morana Lepoutre Slytherin

RÜTBE : VI. SINIF Patronus : Smilodon Gerçek İsim : Rachel. Yaş : 22
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 2:21 pm | |
| Profilimde duran özel yeteneği alır mısınız? Teşekkürler. ^^ ____________________________________________________________________________________________________  - kiss me, baby...:
-
|
|
 | |
Ellio Forum Yöneticisi

Gerçek İsim : Ediz
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 2:25 pm | |
| Tamamdır. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Jayden Lauren Ravenclaw

dont let people label you.
RÜTBE : VII.SINIF Özel Yeteneği : Metamorfmagus Patronus : Gurney Kartalı Karakter Yaşı : 17. Gerçek İsim : burka. Yaş : 23 Nerden : Norveç asıllı Yarı İsrailli Amerikalı. Lakap : Jay-Jay.
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 2:43 pm | |
| "Luke Lauren" adlı karakterim aktif hale getirilebilir mi? Malum e-posta yetmediğinden bir şey salladım oraya. ____________________________________________________________________________________________________ - #ravenclawpride:
-
|
|
 | |
Soñador Forum Yöneticisi

| Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 2:45 pm | |
| Tamamdır. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Morana Lepoutre Slytherin

RÜTBE : VI. SINIF Patronus : Smilodon Gerçek İsim : Rachel. Yaş : 22
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 6:01 pm | |
| Katerina Waldrou karakteri aktif edilirse eğer memnun olurum, teşekkürler. ____________________________________________________________________________________________________  - kiss me, baby...:
-
|
|
 | |
Ellio Forum Yöneticisi

Gerçek İsim : Ediz
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 6:04 pm | |
| Aktif edilmiştir. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Chelsea Iordache Şifacı

RÜTBE : ST. MUNGO - İKSİR VE BİTKİ ZEHİRLENMELERİ BÖLÜMÜ Patronus : Deniz Kelebeği Karakter Yaşı : Yirmi iki Uyruk : Romen Gerçek İsim : Kardelen
 | Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 8:54 pm | |
| Rütbem alınabilir mi? ____________________________________________________________________________________________________ - ~:
-
|
|
 | |
Soñador Forum Yöneticisi

| Konu: Geri: İstekler Paz Ocak 12, 2014 8:55 pm | |
| Aldım gitti. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Netzach Kurtadam

RÜTBE : Gerçek İsim : mihi Nerden : Kim bilir? Lakap : Jester ya da naber la keranacı
 | Konu: Geri: İstekler Salı Ocak 14, 2014 8:14 pm | |
| Marie-Laura Caudill aktif edilebilir mi? ____________________________________________________________________________________________________  -
:7771: -
- kıps Annabel ;D:
-
|
|
 | |
Soñador Forum Yöneticisi

| Konu: Geri: İstekler Salı Ocak 14, 2014 8:23 pm | |
| Tamamdır.
Ayrıca; Annabel'in selamı var afasfdasd. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Can Bozsabah Büyücü

RÜTBE : GEZGİN Gerçek İsim : BJ
 | Konu: Geri: İstekler Çarş. Ocak 15, 2014 8:14 pm | |
| Vice Roy Switch aktif edilebilir mi? |
|
 | |
Venomous Forum Yöneticisi

Gerçek İsim : Tolgabi. Yaş : 23
 | Konu: Geri: İstekler Çarş. Ocak 15, 2014 8:33 pm | |
| Hallettim. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Vice Roy Switch Serbest Meslek

RÜTBE : KURUKAFA | SAHİP Gerçek İsim : BJ
 | Konu: Geri: İstekler Perş. Ocak 16, 2014 4:26 pm | |
| "Kurukafa" adlı forum Godric's Hollow'da açılabilir mi? |
|
 | |

| Konu: Geri: İstekler Perş. Ocak 16, 2014 5:09 pm | |
| Başlığınız zaten açılmıştı ancak anasayfa görünümüne eklenmeyi unutulmuş. Düzenliyorum. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Alaric Adalricus Ravenclaw

RÜTBE : VII. SINIF Karakter Yaşı : 17 Gerçek İsim : .. Lakap : Gray
 | Konu: Geri: İstekler Ptsi Ocak 20, 2014 3:06 pm | |
| Richard Parnell ve Sage Heukels Aktifleştirilebilinir mi?  ____________________________________________________________________________________________________  - I'm a Ravenclaw. My brain is super fast like Sheldon Cooper but not a total ass.:
-
|
|
 | |
Hedeon Volokine Vampir

| Konu: Geri: İstekler Ptsi Ocak 20, 2014 3:13 pm | |
| İlgileniyorum. ____________________________________________________________________________________________________  - Yasal Uyarı: Dikkat Yakabilir::
-
|
|
 | |
Adolphus Furhmann Rütbe Almamış Üye

Patronus : Timsah Karakter Yaşı : 49 Gerçek İsim : -
 | Konu: Geri: İstekler C.tesi Şub. 22, 2014 5:29 pm | |
| Aoi Kiriya aktif edilebilirse çok sevinirim, teşekkürler~ ____________________________________________________________________________________________________ - İyi Adamdır Vesselam:
-
- Yinede İkinci Kişiliğe Dikkat:
-
|
|
 | |
Marauder Forum Yöneticisi

Gerçek İsim : Tolgaki
 | Konu: Geri: İstekler C.tesi Şub. 22, 2014 8:35 pm | |
| Aktif ettim. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Anastasia N. Ross Serbest Meslek

Acı, bu hayatın gerçeği ve insanlar bunu hissetmeli.
RÜTBE : ROSS MARY | SAHİP Karakter Yaşı : 28 Gerçek İsim : Zeynep
 | Konu: Geri: İstekler C.tesi Şub. 22, 2014 10:07 pm | |
| Özürlerimi sunarak, yaptığım ve fark etmediğim(hatta defalarca aynı şekilde yapmış bulunduğum.) hatamı düzeltmenizi isteyeceğim... Rose Mary isimli dükkanın Ross Mary olarak değiştirilmesini rica edeceğim. :(Veya karakterin soy adını Rose olarak da değiştirebilirsiniz. Nasıl daha kolay olursa sizin için. Hatta Anastasia N. Ross(veya Rose) olarak değiştirirseniz daha iyi olur gibi adımı. Çok uzun... Tek sıraya sığmıyor bile. |
|
 | |
Marauder Forum Yöneticisi

Gerçek İsim : Tolgaki
 | Konu: Geri: İstekler Paz Şub. 23, 2014 10:02 am | |
| Değiştirdim ikisini de. Yanlış yaptıysam söyleyin düzeltirim tekrar. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Aoi Kiriya Büyücü

Uyruk : Japon Gerçek İsim : Zeynep
 | Konu: Geri: İstekler Salı Mart 11, 2014 4:29 pm | |
| Gene ben, Shin Takamura aktif edilebilir mi? ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |

| Konu: Geri: İstekler Salı Mart 11, 2014 9:39 pm | |
| Hemen aktifleştiriyorum. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Blodwen Althaia Vampir

Karakter Yaşı : 256 - 24 Gerçek İsim : Ceren Yaş : 23 Lakap : UZA
 | Konu: Geri: İstekler Cuma Haz. 27, 2014 5:32 pm | |
| Wednesday aktifleştirilebilir mi? (: ____________________________________________________________________________________________________  - Benim erkeğim fena. :*:
-
|
|
 | |
Soñador Forum Yöneticisi

| Konu: Geri: İstekler Cuma Haz. 27, 2014 5:59 pm | |
| - Venomous demiş ki:
- Hemen aktifleştiriyorum.
____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
| İstekler | |
|