| Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Lucian Chandler Gryffindor

RÜTBE : VII. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 18 Gerçek İsim : Tolga1. Yaş : 23
 | Konu: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 9:50 pm | |
| Mortecalidler karşıtı gizli öğrenci örgütü resmen kuruldu. Öğrenciler basındaki gelişmeleri takip etmeye, yalanlarla gerçekleri ayırt edip, saflarını belirlemeye çalışıyorlar. Ve şimdi, Mortecalidlerin tanınmasını sağlayan bir tılsımın keşfedildiğini öğrendiler. Bu konu örgüt temel ilkelerini doğrudan ilgilendirdiğinden bir toplantı düzenlenip durum değerlenmesi yapılmasının güzel olacağını düşünüyoruz. Örgüt sayfası.Kurguya dahil olabilmek için örgüte üye olmanız gerekiyor. Katılmak isteyen örgüt üyeleri de bu başlığa yazarlarsa, konuşur, bir sıra belirler yazarız. Katılacaklar:
- Lucian Chandler
- Loudlyn Caelvious
- Tabitha Cortez
- Jocelyn Faith
- Pavel Ivanov
- Francisco Verne
- Aidan Wandhunt
- Hazel P. Fjelmar
- Melancia Amoeira
- Art Sky
____________________________________________________________________________________________________ ..
En son Lucian Chandler tarafından Çarş. Ağus. 08, 2012 8:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
 | |
Pavel Ivanov Sihir Bakanlığı

RÜTBE : SİHİRLİ OYUNLAR VE SPORLAR DAİRESİ ÇALIŞANI Patronus : çita. Karakter Yaşı : yirmi bir Gerçek İsim : miray Yaş : 23
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 9:53 pm | |
| o zaman haydi rp yapalım. ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |

RÜTBE : VII. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 18 Gerçek İsim : Tolga1. Yaş : 23
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 9:57 pm | |
| Lets take a journey asdasf. ____________________________________________________________________________________________________ .. |
|
 | |
Bethlehem Rütbe Almamış Üye

RÜTBE : Gerçek İsim : Elif.
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 10:23 pm | |
| Sisko abimizi yazmamışsın. ____________________________________________________________________________________________________ :-
|
|
 | |
Asana Qinghai Rütbe Almamış Üye

RÜTBE : Gerçek İsim : -
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 10:42 pm | |
| Aidan Wandhunt ile katılacağım u.u ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |

| Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Salı Ağus. 07, 2012 10:56 pm | |
| Listemiz über güncel hale getirildi. ____________________________________________________________________________________________________ .. |
|
 | |
Maëlys Télesphore Slytherin

RÜTBE : VII. Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : On yedi. Gerçek İsim : Papa.
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 12:18 am | |
| "Kurguya dahil olabilmek için örgüte üye olmanız gerekiyor." Daha önce girmiş Ravenclaw arkadaşlarıma buradan selam yolluyorum. Örgüte girmişsiniz rp'ye de katılın arkaraşlar lütfen diyorum. Başlığı gereksiz yere kirletip gidiyorum. Uyarı falan almam umarım, süpaneke dinimiz amin. ____________________________________________________________________________________________________ - In the Future of the Darkness:
-
- Le Marteau des Sorcières:
-
|
|
 | |

| Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 2:18 am | |
| Emre çok hevesin varsa senin için yer açarım karşim. ____________________________________________________________________________________________________ .. |
|
 | |
Aidan Wandhunt Rütbe Almamış Üye

RÜTBE : Gerçek İsim : -
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 2:21 am | |
| Evet ya, Emre'ye de yer açın. Emre bir sitede, bir gecede Ravenclaw'ı birinciliğe yükseltmiştir, bunun şerefine bu kurguya da gelmeli :L (Der ve kaçar) ____________________________________________________________________________________________________ |
|
 | |
Petra Franke Cadı

Gerçek İsim : zeynep.
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 3:48 am | |
| Ben de Hazel ile katılırım. |
|
 | |
Chelsea Iordache Şifacı

RÜTBE : ST. MUNGO - İKSİR VE BİTKİ ZEHİRLENMELERİ BÖLÜMÜ Patronus : Deniz Kelebeği Karakter Yaşı : Yirmi iki Uyruk : Romen Gerçek İsim : Kardelen
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 1:55 pm | |
| Ben de mi katılsam napsam, katılayım katılayım. *-* ____________________________________________________________________________________________________ - ~:
-
|
|
 | |
Lumen Paderou Ravenclaw

RÜTBE : VII. SINIF Karakter Yaşı : 18 Gerçek İsim : Tolga1. Yaş : 23
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 6:20 pm | |
| İsminizi hemen ekliyorum *-* ____________________________________________________________________________________________________  - Spoiler:
-
|
|
 | |
Maëlys Télesphore Slytherin

RÜTBE : VII. Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : On yedi. Gerçek İsim : Papa.
 | Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 7:26 pm | |
| İsmimi orada görünce dedim, burada da göreyim. Ay bu yavrucakla yazmak istiyorum. ____________________________________________________________________________________________________ - In the Future of the Darkness:
-
- Le Marteau des Sorcières:
-
|
|
 | |

| Konu: Geri: Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış Çarş. Ağus. 08, 2012 8:57 pm | |
| Ekledim cancağzım. ____________________________________________________________________________________________________ .. |
|
 | |
| Toplu Kurgu: Tılsım Üçlüsü | Uyanış | |
|