Nikola Vitayev Hufflepuff

İtinayla uzak durunuz, saygılarla, ben Gabrielle.

RÜTBE : VI. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 15? Uyruk : Rus Gerçek İsim : nelif Lakap : Niko
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. Cuma Ağus. 10, 2012 8:49 pm | |
| Giedre'nin eline düşersen bence fena olacak Burn flsdkjfkjds ____________________________________________________________________________________________________ -
: -
|
|
Cajsa Noak Hufflepuff

RÜTBE : VI. SINIF Görevi : Okul gazetesi yazarı Özel Yeteneği : Görücü Uyruk : ewok Gerçek İsim : zeynep
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. Cuma Ağus. 10, 2012 8:52 pm | |
| madem eğleniyoruz ben de hufflepuff veledi tarzı bi şeyler saçmaladım. ____________________________________________________________________________________________________  - sunshine, daisies, butter mellow:
-
|
|
Burnell Brianth Hufflepuff

I kissed a girl and i liked it, the taste of her cherry chapstick.
RÜTBE : VI. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : on altı ama bazı konularda çok tecrübeliyim. Gerçek İsim : burn. Yaş : 26 Lakap : bambiş.
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. C.tesi Ağus. 11, 2012 12:54 am | |
| - Nikola Vitayev demiş ki:
- Giedre'nin eline düşersen bence fena olacak Burn flsdkjfkjds
bana da öyle geliyo ama olsun sert kız iyidir iyi vcbvcbömböncvbn ____________________________________________________________________________________________________  - naber:
-
|
|
Nikola Vitayev Hufflepuff

İtinayla uzak durunuz, saygılarla, ben Gabrielle.

RÜTBE : VI. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 15? Uyruk : Rus Gerçek İsim : nelif Lakap : Niko
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. C.tesi Ağus. 11, 2012 1:32 am | |
| Çalmaya kalkabilir fsdklfjsdjf ____________________________________________________________________________________________________ -
: -
|
|
Roddy Bevan Hufflepuff

RÜTBE : V. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : On altı. Gerçek İsim : Elif.
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. C.tesi Ağus. 11, 2012 12:34 pm | |
| asdfghjjlkşi güldüm XD Mümkün dfghjk |
|
Burnell Brianth Hufflepuff

I kissed a girl and i liked it, the taste of her cherry chapstick.
RÜTBE : VI. SINIF Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : on altı ama bazı konularda çok tecrübeliyim. Gerçek İsim : burn. Yaş : 26 Lakap : bambiş.
 | Konu: Geri: "Sevgi Pıtırcıkları" asdasf. Ptsi Ağus. 13, 2012 6:50 pm | |
| cicişleeeeeeeeeeeer  şu ortak salon rpmizi gördüm yapalımm çok eğlenceli dedim katılsanıza ona ____________________________________________________________________________________________________  - naber:
-
|
|