Konu: Ağustos Ayının En İyileri Perş. Ağus. 11, 2011 11:09 pm
En İyi Rol Oyunu: En İyi Rol Oyuncusu: En İyi Çift: En Kaliteli İyi Karakter: En Kaliteli Kötü Karakter: En Güzel Avatar-İmza Takımı:
Kurallar için tıklayınız. Oylama bu aya mahsus erken tarihte başlamıştır. Aynı şekilde bu aya özgü olarak bitirilmemiş rol oyunlarını da en iyi rol oyunu için aday gösterebilirsiniz. İyi olan kazansın!
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 12, 2011 12:11 am
En İyi Rol Oyunu: Özel ders. En İyi Rol Oyuncusu: Pavel Ivanov En İyi Çift: William Walsifer & Gabriella Dratshev En Kaliteli İyi Karakter: Marlon Blackwood En Kaliteli Kötü Karakter: Cashmere Caileigh En Güzel Avatar-İmza Takımı: Aphria Alloian
daha da bi şey diyemiyorum, en azından burda demesem daha iyi.
Aphria Alloian Rütbe Almamış Üye
RÜTBE : Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : On yedi. Gerçek İsim : Başak. Lakap : Aph.
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 12, 2011 12:24 am
En İyi Rol Oyunu; Sounds. En İyi Rol Oyuncusu; Pavel Ivanov. En İyi Çift; William Walsifer & Gabriella Dratshev. En Kaliteli İyi Karakter; Marlon Blackwood. En Kaliteli Kötü Karakter; Cashmere Caileigh. En Güzel Avatar-İmza Takımı; Cashmere Caileigh.
♦ ♦ ♦ Living is easy with eyes closed; misunderstanding all you see.
Arya Lavanis Rütbe Almamış Üye
RÜTBE : Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 16 Gerçek İsim : Duyg
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 12, 2011 8:14 am
En İyi Rol Oyunu: No: 666 En İyi Rol Oyuncusu: Hestia Mychaela En İyi Çift: William Walsifer & Gabriella Dratshev En Kaliteli İyi Karakter: Marlon Blackwood En Kaliteli Kötü Karakter: L. Cydrian Illumuse En Güzel Avatar-İmza Takımı: Valeria Varga
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 12, 2011 7:53 pm
En İyi Rol Oyunu: No. 666 En İyi Rol Oyuncusu: Marlon Blackwood En İyi Çift: William Walsifer & Gabriella Dratshev En Kaliteli İyi Karakter: Marlon Blackwood En Kaliteli Kötü Karakter: Cashmere Caileigh En Güzel Avatar-İmza Takımı: Aphria Alloian
RÜTBE : Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 16 Gerçek İsim : Elif
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 12, 2011 8:05 pm
En İyi Rol Oyunu:Halaybozan Büyüsü :B En İyi Rol Oyuncusu:Audel Allen En İyi Çift:Cloud & Raven En Kaliteli İyi Karakter: Marlon Blackwood En Kaliteli Kötü Karakter: - En Güzel Avatar-İmza Takımı: Aphria Alloian
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Cuma Ağus. 26, 2011 7:32 pm
En İyi Rol Oyunu: Çok okuyamadım, bişi diyemiyırum o sebeple. En İyi Rol Oyuncusu: C.Sturm Gaez karakterlere iyi girdiğini düşünüyorum *-* En İyi Çift: Holden Bright & Zorya Polunochnaya kurguları çokiyi ya ♥ En Kaliteli İyi Karakter: Ehem. Rp okumamak kötüdür. En Kaliteli Kötü Karakter: R. Cydrian Illumuse En Güzel Avatar-İmza Takımı: Cashmere Caileigh u.u tereddüt etmedim çok. Beni çeken bişiler var onda.
RÜTBE : Özel Yeteneği : - Karakter Yaşı : 18 Gerçek İsim : Tolga Yaş : 23
Konu: Geri: Ağustos Ayının En İyileri Ptsi Eyl. 05, 2011 12:28 pm
Ağustos Ayı En İyileri
En İyi Rol Oyunu Hayalbozan Büyüsü & No. 666 En İyi Rol Oyuncusu Audel Allen & Pavel Ivanov En İyi Çift William Walsifer & Gabriella Dratshev En Kaliteli İyi Karakter Marlon Blackwood En Kaliteli Kötü Karakter Cashmere Caileigh En Güzel Avatar-İmza Takımı Aphria Alloian
Gecikme için üzgünüm. Bayram vs. En kısa zamanda sitenin sol tarafına yeni bir widget eklenip, enler site sayfasında duyurulacaktır.